Monday, July 31, 2017

Meeting Fazura In Person


Yesterday night we alls dapat jumpa dengan Fazura..alhamdulillah..memang tahu ada event "Shopping with Fazura" kat kedai dia House Of Doll , Encorp Mall Strand Kota Damansara.. 
so ajak husband and kids ke Encorp Mall selepas Maghrib memandangkan husband pun nak ronda ronda Mr DIY dan Daiso kat sana..

Tengok baju baju yang dia pakai memang lawa laa kat internet..diberitahu ada charity sale till 70 % tu yang teruja nak datang tengok... 

 So sampai tak ramai sangat orang kat sana.. kids deciced nak follow myself turun ground floor ( We all parking tingkat 3) instead of ikut husband ke Daiso and Mr DIY

masa turun bawah Fazura belum sampai lagi..sempat laa juga jumpa dengan few friends yang kenal di alam maya yang turut sama menunggu Fazura ..:-)..sementara Fazura tak datang lagi usha usha dulu kedai dia..tudung dia memang cantik gitu..harga pun reasonable.. 

Syarat nak selfie dengan Fazura kena beli barang...tengok baju memang ada sale banyak tapi sayang takde my size.. ades.. semua size  Fazura yang slim..hihih..so belikan gift set for Shatirah's belated birthday..

Masa tengah usha usha tu mereka buat annoucement Fazura dah sampai..wahhh memang excited laa the children..dia masuk diiringi dengan PA dia Dasha serta manager dia.. Emran  berdiri kat depan dengan our DSLR Camera ..Rafeeq pula sibuk nak my phone nak amik gambar and video..dia memang sangat sangat humble laa.. dia layan semua peminat dengan begitu baik..kids dah snap snap gambar beberapa kali tu.. barang kat myself belum bayar lagi..hahaha..






Ok selepas bayar ask the children untuk beratur untuk amik gambar dengan Fazura.. Rafeeq dan tunjuk protes sebab tak dapat pegang DSLR ..adoi laa Rafeeq..huhuh..bila sampai giliran kami i ask the kids tu salam say hi tu Fazura  and berdiri sebelah aunty Fazura..wahhh terharu sangat Fazura melayani mereka dengan ramah sekali..Emran malu malu hahaha..i think sebab terpegun tengok  Fazura cantik..hehehe..



akhir skali minta manager dia ambilkan gambar we all satu family ( minus husband) dengan Fazura..hehe...


Selepas tu minta sign gift box untuk Shatirah ..thank you so much to the georgeous Fazura...lepas tu kids salam dengan dia..dia cakap ntah kenal tak mereka semua nie dengan saya..hehehe..tengok dia begitu merendah diri..of koz mereka kenal you my dearest Fazura..selain heroin Hero Seorang Cinderella mereka kenal sebagai Fattzura..( gabungan dengan Fattah ) not Fazura..ahaksss..

 
satu yang myself perhatikan tentang dia..begitu banyak tohmahan cacian untuk dia..untuk masa silam dia yang sangat "wild" ..yang mengata dia tak menutup aurat dan sebagainya..kita hamba Allah siapa kita untuk ungkit masa silam dia sedangkan Allah yang punya kuasa untuk membalikkan hati.. 
Dia terima semua secara positif...itu sebab dia semakin maju dan yang mengata itu berterusan dapat dosa..

 Teruskan sebarkan kempen kasi sayang #lotsoflove and #lessofhates.. 



No comments: