Wednesday, June 21, 2017

Happy 8th Birthday Emran Danish


Alhamdulillah Emran turns 8 pada 18 June 2017 yang lalu.. we had a small celebration for him.. since Birthday dia bulan Ramadan so belikan simple ice cream cake daripada Baskin Robbins selepas berbuka puasa ..

 he wanted to Celebrate with all his classmates ..so dah plan siap-siap untuk throw a birthday party for him to celebrate with his friends on this coming 15th Syawal..


 Happy Birthday my dearest Emran Danish.. Husband slalu cakap dia fotostat ummi..hehehe..memang pun and dia sangat sangat suka peluk Ummi dia.. harap dah besar nanti pun macam tu laa tak malu peluk ummi ..





Tuesday, June 06, 2017

Happy 13th Wedding Anniversary ..


Alhamdulillah  4th June 2017.. Marks our 13th Wedding Anniversary...We had a simple Celebration at home ..

 I ordered the Pavlola from one of the baker in Shah Alam.. memang sedap yang amat Pavlola dia..tak manis pun..and Pavlola dia memang viral kat internet.. rose lychee pavlola menjadi hit where netizen called it Fazlova( merujuk pada kisah Fazura dan Fattah yang tengah naik sekarang untuk drama Hero Seorang Cinderella )


Puan Farah Stays nearby aje kat TTDI jaya.. check out her instagram  below :














    Kids excited tengok Pavlola ini..selepas selesai solat semua baru ajak mereka potong kek.. rasanya memang sedap laa..tak manis sangat..






to my dearest Husband, Shahrir Azmil bin Hashim thank you so much for everything..what we have shared for the past 13 years..