Sunday, March 31, 2013

#cuti sekolah March


 this #1 cuti sekolah for this year destinasi kami adalah Batu feringghi , Penang.. Percutian 3 hari 2 malam di Bayview memang syok laa..tempat dia awesome..kids enjoy berendam dalam pool ajelaa pagi petang n also jalan -jalan kat beach..

    after kids dah tido hubby and i went to the Batu Feringghi nite market..takde apa yang menarik..tak macam 3-4 tahun dulu..items yang ada macam barang -barang kat Uptown sahaja n rasanya Uptown punya barang lagi banyak dr sana.. n also price was expensive.. tak berbaloi beli...ended up jalan jalan cuci mata sahajalaa..

   

Saturday, March 16, 2013

Reunion with Ex Collegue



 Alhamdulillah manage to have a great together with dearest friends from the previous company...we had lots of fun cuma korum tak ramai sangat..seperti biasa we had BBQ .. special made carbonara by 'chef" Nurul Azhani and also other foods which was ordered by myself kat neighbouring Denai Alam nie..


  in shaa Allah we shall do it more often..seronok dapat bertemu kawan -kawan semula..thanks guys for coming..miss you all so muchh..

Monday, March 04, 2013

Doa


 Najla inform that dia slalu doa nak adik girl sorang sebab dia kata tak beshhh main dengan adik adik boys dia..asik kena jerit aje dan rebut rebut barang aje...gulp...ada rezki in shaa allah boleh laa tambah ahli keluarga kan..i am not getting any more younger..


        Emran pula doa nak pergi Hong Kong Disneyland..hahaha..asyik tengok disney chanell duk tayang  pasal disneyland  aje hari hari he will come to me and say ummi emban ( Emran) nak pegi Hong Kong Disneylaannd..yerlaaa anakanda.. kumpul duit dulu laa ye