Friday, November 20, 2015

Outdoor Photoshoot - Emran and Friends..


 Cantik kan gambar -gambar nie.....me yang tengok pun memang terujaaaaaaa...hasil yang superb dari Izzat..
 Its outdoor photoshoot for Emran and his classmates including the teachers...

 Actually Emran teacher approaches us untuk tolong ambilkan gambar... teacher nak convocation bln 11..so teacher tanya boleh tak tolong amikkan gambar untuk buat outdoor.. since myself not available and we all pun bukan laa profesional untuk amik gambar so menanyakan si Izzat boleh amikkan ke... alhamdulillah Izzat free pada hari Rabu lepas ..

 








 Semoga menjadi kenangan untuk Emran dan kawan -kawannya..Moga persahabatan mereka berkekalan insya'allah.. tahun depan Emran akan melangkah ke tahun satu dan kami dah decide nak masukkan dia ke sekolah Intergrasi di area Denai Alam  supaya insya'allah Emran boleh jadi seorang al hafiz   sebelum mencapai cita -citanya...




Saturday, November 14, 2015

Noble Kids 2015 Annual Concert and Graduation day


Selesai sudah persekolahan Emran di Noble Kids..he was in noble kids since he was 2 years old..Alhamdulillah...thank you cikgu cikgu yang mendidik Emran..

 This year he was involved in teater musical play sultan Al Fateh..the teachers trained them well...
Rafeeq first experience with his 4 years old classmate atas pentas..sengih sengih aje.,,hehe...





 
Kudos teacher2 muda yang selalu update parents via wasaap group...seronok sgt...teacer tue dah  macam adik2...
 
next year insya'allah Rafeeq sorang akan meneruskan perjuangan di Noble kids ..