Monday, September 28, 2015

Long Overdue Post... Its September


Overdue post... 22nd September till 27th September a week School Holiday..

 kids stay at home sebab myself pun tak dapat nak amik  leave.. so kids and husband  buat aktiviti cycling..Opss sebelum tue thank you husband hadiahkan satu foldable bike sempena birthay ke 35.. beli kat Basikal.my kt sg chadong, Klang.. memang murah laa sebab harga kilang compared to other shops....gigih mengangkut basikal beserta basikal baru Rafeeq..kalau sape2 nak beli basikal boleh laa ke basikal .my ..anak2 gigih mengayuh basikal round Denai.. bukan round seluruh Denai Alam memang semput laa..sebab Denai Alam dah besar..so kids mengayuh dari rumah ke kedai  and mengayuh dari Rumah ke rumah mum..woo jauh juga tu sebab kena naik bukit..rentas taman.. Rafeeq sampai give up..nak tolak basikal aje..hehehe..





September birthday month for both of us..takde apa celebration pun ..just keluar makan ...Husband turns 40 on 23rd September.. (  A day before Aidiladha) ..Harap both of us dikurniakan kesihatan yang baik..insya'allah..

Hari Raya Aidiladha di Denai Alam sahaja..not going elsewhere 

Since i am an avid fan of novels.. yesterday ada pelancaran novel bulan Sept from Idea Kreatif. Production.. IKP.. .. actually tetiap bulan ada tapi takpernah pergi..selalu order online sahaja.. sebab jauh sangat nak mendrive ke Kajang.. hihu..Anyway semalam juga special day of one of the writer + owner IKP..decided to surprise her with a special cake..thank you one of the baker @petitesyireen_customcakes yang sudi amik tempahan and sudi deliver..syukur alhamdulillah .. adik ini sangat creatif  and hasilnya memang sangat cantik...