Sunday, June 22, 2014

Noble Kids Denai Alam Mini sports Day

This year clash pulak Sports Day Najla and Emran..though hubby teman emran + jadi fotografer tak rasmi Noble Kids atas permintaan cikgu ..myself , Najla and Rafeeq went to SK Bkt Jelutong for Sports Day..this year sports day sadly Najla tak masuk apa becoz they change the format to have sports day for all acara balapan.. they wanted to have the children trained at young age.. takpelaa moga next year laa masuk kor kalau ada rezki

As for Emran hubby told that Sports day dia meriah sesangat..ada 2-3 acara. he was so happy to won 2 medals sampai beg sekolah pun tertinggal kat sekolah..hahaha..







Saturday, June 21, 2014

remembering the #1 hero in our life


       Will always miss you daddy.. Moga doa kami anak-anaknya akan sentiasa menjadi bekal di Alam sana.. Mode : Rinduuu ..

Wednesday, June 18, 2014

emran 5th birtday



this year he requested minion rush theme..ba..na..na..na... i ordered a supersize big cake to cater for 60 + people  ..cakes order from Dill cakes.. En Fadzil the cake maker yang memang buat cake yang super duper sedap..cake dia tak terlalu manis although its cream cake..kids enjoy it soo much 




goodies bags ordered from a neighbour's daughter..her sugar cookies memang cantik sangat..sayang nak makan ...love it so much..not much in the party packs as i do not want to put junk foods for the kids..

Happy 5th birthday to my dearest Emran..Ummi's eldest boy.. muka ummi sebijik..:-)

love you alwiz..



Thursday, June 05, 2014

Sepuluh Tahun

\

 dah sepuluh tahum usia perkahwinan kami..alhamdulillah atas semua rezki yang Allah kurniakan pada keluarga kami..,dalam relationship ada pasang surutnya..dan segala kekurangan insya'allah  akan menjadi pengajaran yang berguna

      for the anniversary we just makan -makan biasa kat Hiyaki Seksyen 13..itu pun late dinner..first time datang..memang sedap laa..ada..dessert dia memang best..ada macam -macam..we choose pulut mangga..wahhh memang sedap..

     
      dearest husband..thank you for the past 10 years of marriage.. hopefully tahun depan  insya'allah ada rezki baby no 4 pulak heh...