Saturday, February 23, 2013

Double wedding..



 last weekend penuh ngan wedding..hubby's cousin getting married  so his family turun from SP to witness the akad nikah ceremony and reception.. akad nikah was held at home in PJ while the reception was held at Istana Hotel, KL


Tahniah pengantin baru.. Nuraizura dan addy,, the bride was hubby's cousin..


wedding yang ke2 adalah on my family side.. wedding Firdaus dan Anum was held in Taman Desa..alhamdulillah semuanya berjalan lancar...i remember dulu firdaus ini kecik aje..bila pergi rumah abang Mad dan kak Emy kat bangsar slalu kitorang duk usik firdaus" kepala keras" :-P..sebab kalau masa kecik salam dengan dia, dia akan bawa tangan kita ke dahi dia..comel aje masa tue..skarang dah jadi husband orang dah my anak sedara tu..seronok dapat jumpa all the cousins from Segamat and JB tak ketinggalan cousin2 yang di KL..its like a big family gathering..alhamdulillah...


                                    the newly wed...tahniah to my cousin abang Mad dan Kak Emy...menantu #3

Wednesday, February 13, 2013

Bercuti...


 had a short vacation with the kids last weekend holiday yang panjang..bawa pergi rest and relax kat area KL..hajat hati mau bawa ke pool grand Dorsett..skali tutup daaa..frust anak-anak..then bawa mereka ke Impiana KLCC>.berenang kat infiniti pool..sayangnya takde kids pool..so tak enjoylaa mereka..takpelaa next time ye anak-anak sekelian..doakan ummi dan abah murah rezeki..

 opss balik dr holiday nak pergi ambil bibik di rumah kakak angkat dia..tengok dia dah cabut lari dari rumah kakak angkat dia siap kebas duit dan hp kakak angkat dia..hampeh punye bibik..kalau tak nak kerja kasitau laa..nasib baik lari dari rumah orang lain bukan dari Denai Alam tinggalkan anak-anak di rumah....dah laa takde pasport dan permit ..kena tangkap padan muka laa ye..jangan harap laa kami nak jamin..mau -mau kami kata tak kenal langsung pun..nasib baik laa gaji cuma baru bayar sekali sahaja walaupun dah kerja nak masuk 3 bulan

 memang menyusahkan betul..terpaksa fork out money cari bibik ganti..alhamdulillah dapat dah ganti sorang..terpaksa act fast sebab hubster dah mula kerja and myself pun akan busy 2-3 minggu nie dgn project kat office..


  sekian luahan perasaan  gembira selepas holiday + geram..

Saturday, February 09, 2013

February






Dah masuk bulan february 2013.. busy dgn a few small projects kat office... alhamdulillah am loving the task...my team yang banyak bekerjasama ..they are young early 20's pangkat pun operator but i do respect their semangat untuk berikan yang terbaik..
in shaa Allah h0pefully the unit will grow and expand...


kalau nak tahu inilaa our official uniform sepanjang hari bekerja .:-D..